Welkom op de nieuwe bibliotheekwebsite!

Onze website werd in een nieuw jasje gestoken.

Welkom op de vernieuwde bibliotheekwebsite, jouw centrale platform voor alles wat met de bibliotheek te maken heeft. Je kan hier opzoeken in de catalogus, je ontleningen en bibliotheekkaarten beheren via Mijn Bibliotheek en meer te weten komen over de werking van de bib. Ook de laatste nieuwtjes en activiteiten vind je op deze pagina terug. En alles is bovendien mobiel toegankelijk!

Catalogus

De catalogus raadplegen was nog nooit zo simpel. Je hoeft enkel je zoekterm in te geven in de balk op de startpagina en op 'Zoeken' te klikken. Meer uitleg over het gebruik van de catalogus vind je hier.

Mijn Bibliotheek

Inloggen op Mijn Bibliotheek doe je door op de startpagina op 'Aanmelden bij Mijn Bibliotheek' te klikken. Wat je precies met Mijn Bibliotheek kan doen, lees je hier.

Aanmelden_Mijn-Bibliotheek

Hoe werkt de bib?

Op deze pagina vind je alle praktische info over het gebruik van onze bibliotheek. Je vindt er hoe je lid kan worden, de tarieven, hoe je boeken moet reserveren, enzovoort.

Jeugd

Onze bibliotheek zet heel erg in op de jeugdafdeling. Onze jeugdcollectie is dan ook enorm uitgebreid en bevat veel meer dan boeken alleen. Bovendien organiseren we geregeld leuke activiteiten. Je leest er alles over op deze pagina.

Scholenwerking

De school en de bibliotheek vormen al jaren een team in de brede leerlijn van kinderen en adolescenten. Meer info vind je op deze pagina.