BEPAAL MEE DE TOEKOMST VAN DE BIB!

Wil je meedenken over de toekomstvisie van de bibliotheek? Wat schwung brengen in deze tent? Als je in onze stad woont, minimum 15 jaar oud bent en lid van de bibliotheek, kan je je kandidaat stellen.

Deze zomer stellen we de gebruikersraad van onze drie bibliotheken (Laken, Neder-over-Heembeek en Haren) opnieuw samen. De gebruikersraad, ook wel Raad van Advies genoemd, adviseert de stad over belangrijke bibliotheekaangelegenheden zoals openingsuren, activiteiten, collectie en inrichting. Hij komt 4 à 6 avonden per jaar samen, gedurende een tweetal uren.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Vraag dan in de bib van Laken naar Jurgen, bel me op 02/423.53.22 of e-mail me op jurgen.busschots@brucity.education.