Boek Nederlands

Niets te vrezen

Karen Rose (auteur), Hans Verbeek (vertaler)

Niets te vrezen

Karen Rose (auteur), Hans Verbeek (vertaler)
Genre:

1 exemplaar beschikbaar

Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. ‘Niets te vrezen' ’is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intriges, moord en bedrog.

Dana runt in Chicago een opvanghuis voor vrouwen. Wanneer ze onderdak biedt aan Sue kan ze niet vermoeden welk onheil ze binnenhaalt. Sue is net vrijgekomen en vastbesloten wraak te nemen op iedereen die verant
Titel
Niets te vrezen
Auteur
Karen Rose 1964-
Vertaler
Hans Verbeek
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Nothing to fear
Uitgever
Utrecht: Uitgeverij De Fontein, © 2018
443 p.
ISBN
9789026143700 (paperback)

Beschikbaarheid en plaats in de bib

Neder-over-Heembeek

zondag: Gesloten
maandag: 16:00 - 19:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: 14:00 - 17:00
donderdag: Gesloten
vrijdag: 16:00 - 19:00
zaterdag: Gesloten

Adres

Peter Benoitplein 22
1120 Brussel
(Toon op kaart)

Contactgegevens

02 266 82 90
Beschikbaarheid Uitgave Plaats in de bib
Beschikbaarheid
Aanwezig
Uitgave
Uitgeverij De Fontein, © 2018
Plaats in de bib
Literatuur
ROSE 7

Over Karen Rose

Karen Rose, geboren in Baltimore (Maryland), is een Amerikaans misdaadauteur. Rose studeerde chemie aan de Universiteit van Maryland en sloot deze studie als ingenieur af. Daarna werkte zij in de levensmiddelentechnologie in Cincinnati (Ohio). Aanvankelijk schreef zij daarnaast als hobby, maar later kon zij er haar werk van maken. Tegenwoordig woont ze in Florida.

Een aantal van haar boeken zijn vertaald en uitgegeven in Duitsland, Frankrijk, Japan, Noorwegen, Polen, Spanje, het Verenigd Koninkrijk. In Nederland worden haar boeken uitgegeven door uitgeverij De Fontein.

Bibliografie

2003 - Don't Tell; Niemand zeggen (Chicago 1)
2004 - Have You Seen Her?; In de val
2004 - I'm Watching You; In het vizier (Chicago 2)
2005 - Nothing to Fear; Niets te vrezen (Chicago 3)
2006 - You Can't Hide (Chicago 4)
2007 - Count to Ten (Chicago 5)
2007 - Die for Me; Sterf voor mi…Lees verder op Wikipedia